Dinsdag zijn Eva en Emma bij Canon Production Printing op bezoek geweest. Ze hebben hier een rondleiding van Wim Veling gekregen. Wim is hier zelf sinds 1984 begonnen als operator en heeft door de jaren heen zijn positie als lijn/afdelingsmanager weten te bemachtigen. Het belangrijkste wat Canon Production Printing produceert is inkt, hierin is de grootste vraag van de klanten.

Canon Production Printing zit gevestigd in Venlo, maar hebben ook vestigingen in het buitenland. Wim vertelde dat ze voornamelijk in 3-ploegen werken die bestaan uit 6:00-14:00 uur, 14:00-22:00 uur en van 22:00-6:00 uur. Dit laat ook meteen zien dat Canon 24/7 draait, ook werken ze af en toe in 5 ploegen als er extra veel vraag naar de producten is.

Wim verteld dat ze in contact zijn gekomen met DBS Professionals toen er enorm veel vraag naar personeel was binnen Canon Production Printing. Ze hebben toen een bureau in handen genomen, maar dit bleek niet genoeg te zijn. Toen hebben ze het besluit genomen om met meerdere bureaus samen te werken waaronder DBS Professionals. Momenteel zijn er 5 werknemers vanuit DBS Professionals werkzaam binnen Canon Printing.