Davie (33) heeft jarenlange ervaring als operator. Via LinkedIn is hij bij DBS professionals terecht gekomen.

 

Waarom heb je voor DBS professionals gekozen?

“Ik heb contact gehad met Tom via LinkedIn. Na een kennismakingsgesprek met Sven en Tom hebben we samen gekeken naar de mogelijkheden. Ik ben erg positief over de organisatie. In het begin vond ik het bijna te mooi om waar te zijn. Ze denken actief met je mee in verschillende situaties, zijn betrokken bij de evaluatie en hebben een open communicatie.”

 

Hoe omschrijf je DBS professionals?

“DBS professionals is een vernieuwend bedrijf die naar de persoon kijkt. Je bent geen poppetje die ergens geplaatst wordt, er wordt echt naar de persoon zelf gekeken”.

 

Waar werk je nu via DBS professionals?

“Ik ben begonnen op een opdracht als operator bij Canon. Per januari ga ik aan de slag bij Draka Comteq Fibre. Binnen Draka ga ik mijzelf bezig houden met procesverbeteringen met betrekking tot glazvezel.

Ik vind ontwikkeling erg belangrijk. Na het afronden van mijn VAPRO-B wil ik graag een HBO opleiding gaan volgen. Hierin denkt DBS professionals goed mee. Binnenkort ga ik starten met een opfriscursus Wiskunde en Engels. Na een aantal maanden zal ik dan ook met een HBO opleiding gaan beginnen. Deze theorie kan ik weer in de praktijk brengen bij Draka.”