De man achter de functie.

We hebben een kijkje genomen op de werkvloer van Cihan Gunes. Cihan is een van onze vakprofessionals.

Cihan is 30 jaar en 3 jaar getrouwd. Sinds kort is hij een trotse vader.

Cihan is werkzaam als Monteur Wikkelarij bij Royal Smit te Nijmegen.

 

Hoe ziet jou werkdag eruit?

Ik werk in een 3-ploegen schema bij mijn opdrachtgever Royal Smit. Dit betekend dat ik iedere week een ochtenddienst, middagdienst en nachtdienst heb. Ik ben werkzaam als monteur wikkelarij. Hier wikkel ik koperdraad om een mal die horizontaal of verticaal roteert.

 

Waarom heb je voor Royal Smit gekozen?

Nadat ik in december 2020 te horen kreeg dat mijn oud werkgever (Lincoln Electric) ging sluiten ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik was op zoek naar een baan in de buurt, in een ploegendienst omdat dit goed bij mijn thuissituatie past met een uitdagende functie waarin ik door kan groeien tot vakman.

 

Al deze punten komen terug bij Royal Smit. Het is een technisch hoogstaand bedrijf met leuke collega’s.

 

Hoe omschrijf je DBS professionals?

DBS professionals is een werkgever die snel schakelt en mij centraal zet. Dit merkte ik in het 1ste gesprek waarin ze veel vragen stelden om zodoende mijn wensen en motieven naar boven te krijgen.

 

Naar aanleiding van die gesprekken ben ik voorgesteld bij Royal Smit en na een wederzijdse klik mocht ik beginnen.

 

In de evaluatiegesprekken die ik samen met DBS professionals voer bekijken we samen of de gestelde doelen behaald worden om zodoende mijzelf te blijven ontwikkelen tot vakman.

 

Ik kan iedereen DBS professionals aanraden. Je staat als persoon centraal en vanuit daar worden de opties besproken die bij je ambities passen.

 

Wat wil je nog leren en waar zie je jezelf staan over 5 jaar?

Ik wil een vakman worden die met veel plezier naar het werk gaat. Sinds korte tijd werk ik zelfstandig aan mijn machine. De komende tijd wil ik dit verder uitbouwen om in de toekomst andere collega’s in te werken en naar een hoger niveau te brengen.