Fabricage

Geef je carrière een boost met DBS tech pros

Binnen DBS tech pros begrijpen we de cruciale rol die vakbekwame professionals spelen in de maakindustrie. Als gespecialiseerd detacheringsbureau zijn wij toegewijd aan het matchen van hooggekwalificeerde CNC-draaiers, CNC-frezers, lassers en plaatwerkers met bedrijven die streven naar uitmuntendheid in productie.

Onze Specialisaties

CNC-Draaiers en CNC-Frezers

Wij hebben een uitgebreid netwerk van ervaren CNC-draaiers en CNC-frezers die bedreven zijn in het programmeren en bedienen van geavanceerde machines. Of het nu gaat om prototypes, kleine series of grootschalige productie, wij vinden de juiste vakmensen voor uw specifieke behoeften.

Lassers

Onze gecertificeerde lassers zijn experts in verschillende lastechnieken en materialen. Of het nu gaat om MIG, TIG, of elektrisch lassen, wij hebben professionals die hoogwaardige lasverbindingen kunnen leveren voor diverse industrieën, van constructie tot fijnmechanische toepassingen.

Plaatwerkers

Onze plaatwerkers zijn bedreven in het bewerken en vormgeven van metalen platen. Of het nu gaat om snijden, buigen, stansen of lassen, wij hebben vakmensen die kwalitatief hoogstaand plaatwerk kunnen leveren volgens uw specificaties.

Waarom werken met DBS tech pros?

Deskundigheid

Onze kennis van de maakindustrie stelt ons in staat om de juiste professionals te vinden die passen bij de unieke behoeften van uw bedrijf.

Betrouwbaarheid

Wij zijn toegewijd aan betrouwbare en tijdige plaatsingen, zodat uw productieprocessen naadloos kunnen doorgaan.

Partnerschap

Wij geloven in langdurige relaties en streven ernaar om een waardevolle partner voor zowel onze klanten als onze professionals te zijn.

Kwaliteit

Wij screenen onze professionals zorgvuldig om ervoor te zorgen dat zij voldoen aan de hoogste normen van vaardigheid en professionaliteit.

Bent u op zoek naar gekwalificeerde CNC-draaiers, CNC-frezers, lassers of plaatwerkers voor uw projecten? Neem contact op met DBS tech pros en ontdek hoe wij u kunnen helpen met het vinden van de juiste professionals voor uw team.

Scroll naar boven