Vacatures

Onderhoudsmonteur/storingsmonteur dagdienst – Uden

Introductie

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als onderhoudsmonteur/storingsmonteur in dagdienst? Heb jij kennis en ervaring van zowel mechanische als elektrische werkzaamheden? Dan ben jij diegene waarna wij op zoek zijn! Als onderhoudsmonteur ga je aan de slag binnen de chemische industrie die producten produceert voor onder andere de automotive. Ben jij nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Onderhoudsmonteur/storingsmonteur dagdienst – Uden Meer lezen »

Monteur dagdienst – Oirschot

Introductie

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging als monteur en wil jij aan de slag in dagdienst? Je komt te werken bij een van de grootste regionale leveranciers van mengvoer voor de vee-industrie. Een dynamische omgeving, waar persoonlijke ontwikkeling en veiligheid hoog in het vaandel staat. Het ene moment ben je bezig met complexe storingen in het proces, het andere moment ben je bezig in de werkplaats met het reviseren van diverse onderdelen van de lijn/machine. Ben je benieuwd of je in het plaatje past? Lees dan snel verder!

Monteur dagdienst – Oirschot Meer lezen »

Monteur – Someren

Introductie

Ben je op zoek naar een boeiende nieuwe functie waarin je als monteur een sleutelrol kunt spelen in de technologische vooruitgang en automatiseringstransitie van een vooraanstaande marktleider en innovator op het gebied van binnendeuren en kozijnen? Lees dan snel verder!

Monteur – Someren Meer lezen »

Operator – Venlo

Introductie

Word jij enthousiast van technische uitdagingen en ben je op zoek naar een dynamische functie als operator binnen een toonaangevend internationaal high-tech bedrijf? Bij ons kun je rekenen op een aantrekkelijk salaris, boeiend werk en gegarandeerde stabiliteit in je loopbaan. Lees dan snel verder!

Operator – Venlo Meer lezen »

Operator – Venlo

Introductie

Ben je handig met techniek en op zoek naar een spannende kans bij een topbedrijf in draad en kabel? Dit is je uitgelezen kans om te groeien als operator en wie weet, zelfs een vast contract te scoren! Kom erbij en ontdek hoe jouw skills het verschil kunnen maken in onze hands on werkomgeving!


Operator – Venlo Meer lezen »

Teamleider 2 ploegen – Hapert

Introductie

Word jij enthousiast om als Teamleider aan de slag te gaan in een 2 ploegenrooster? En wil jij werkzaam zijn in productie omgeving waarin verschillende afvul- en mengtechnieken worden toegepast waarin jij samen met jouw team verantwoordelijk bent voor het tijdig en correct produceren van de orders. Dan is dit echt iets voor jou! Lees snel verder en solliciteer direct.

Teamleider 2 ploegen – Hapert Meer lezen »

Scroll naar boven