Monteur

Onderhoudsmonteur/storingsmonteur dagdienst – Uden

Introductie

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als onderhoudsmonteur/storingsmonteur in dagdienst? Heb jij kennis en ervaring van zowel mechanische als elektrische werkzaamheden? Dan ben jij diegene waarna wij op zoek zijn! Als onderhoudsmonteur ga je aan de slag binnen de chemische industrie die producten produceert voor onder andere de automotive. Ben jij nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Onderhoudsmonteur/storingsmonteur dagdienst – Uden Meer lezen »

Monteur dagdienst – Oirschot

Introductie

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging als monteur en wil jij aan de slag in dagdienst? Je komt te werken bij een van de grootste regionale leveranciers van mengvoer voor de vee-industrie. Een dynamische omgeving, waar persoonlijke ontwikkeling en veiligheid hoog in het vaandel staat. Het ene moment ben je bezig met complexe storingen in het proces, het andere moment ben je bezig in de werkplaats met het reviseren van diverse onderdelen van de lijn/machine. Ben je benieuwd of je in het plaatje past? Lees dan snel verder!

Monteur dagdienst – Oirschot Meer lezen »

Monteur – Someren

Introductie

Ben je op zoek naar een boeiende nieuwe functie waarin je als monteur een sleutelrol kunt spelen in de technologische vooruitgang en automatiseringstransitie van een vooraanstaande marktleider en innovator op het gebied van binnendeuren en kozijnen? Lees dan snel verder!

Monteur – Someren Meer lezen »

Monteur – Helmond

Introductie

Wil jij aan de slag gaan als monteur bij een toonaangegevende producent op het gebied van verpakkingsoplossingen? Dan is dit de kans! Je komt te werken in een dynamische omgeving waarbij geen enkele dag hetzelfde zal zijn. Jij houdt je bezig met het verrichten van revisie werkzaamheden, het ondersteunen van operators bij complexe storingen en het preventief onderhoud aan verschillende lijnen en machines. Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan gauw verder om er achter te komen of jij in het plaatje past!

Monteur – Helmond Meer lezen »

Onderhoudsmonteur dagdienst – Eindhoven

Introductie

Heb jij de nodige ervaring als onderhoudsmonteur en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in dagdienst? Jij komt te werken bij een opdrachtgever wie gespecialiseerd is in de productie van glasvezel. Aan jou de taak om onderhouds- en installatiewerkzaamheden te verrichten aan een hoogwaardig machinepark. Enthousiast? Lees snel verder of jij in het plaatje past!

Onderhoudsmonteur dagdienst – Eindhoven Meer lezen »

Scroll naar boven