Monteur

Monteur – Helmond

Introductie

Wil jij aan de slag gaan als monteur bij een toonaangegevende producent op het gebied van verpakkingsoplossingen? Dan is dit de kans! Je komt te werken in een dynamische omgeving waarbij geen enkele dag hetzelfde zal zijn. Jij houdt je bezig met het verrichten van revisie werkzaamheden, het ondersteunen van operators bij complexe storingen en het preventief onderhoud aan verschillende lijnen en machines. Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan gauw verder en solliciteer direct!

Monteur – Helmond Meer lezen »

Allround storingsmonteur – Rijen

Introductie

Op zoek naar een nieuwe baan als allround storingsmonteur 4 ploegendienst en hou jij van afwisseling in je werkzaamheden en een goed salaris? Als allround storingsmonteur is geen storing je te veel.  Beheers je het proces van a tot z en ben je daarnaast scherp op kwaliteit door verschillende onderhoudswerzaamheden uit te voeren. Lijkt dit je wat?! Lees dan snel verder en kom er achter of jij in het plaatje past!

Allround storingsmonteur – Rijen Meer lezen »

Monteur technische dienst 2 ploegen. – Kaatsheuvel

Introductie

Op zoek naar een nieuwe baan als monteur technische dienst 2 ploegendienst en hou jij van afwisseling in je werkzaamheden en een goed salaris? Als monteur technische dienst kom je te werken bij een van de toonaangevende bedrijven van Nederland. Stat je voor kwaliteit, veiligheid en productiviteit. Beheers je het proces van a tot z en ben je daarnaast scherp op kwaliteit door verschillende metingen uit te voeren. Lijkt dit je wat?! Lees dan snel verder en kom er achter of jij in het plaatje past!

Monteur technische dienst 2 ploegen. – Kaatsheuvel Meer lezen »

Storingsmonteur – Maarheeze

Introductie

Wil je je continu blijven ontwikkelen en werken in een omgeving met de nieuwste productie technologieën, met een snelheid van wel 90.000 vullingen per uur? Wil je deel uitmaken van een eigen technische dienst en een gezonde organisatie die investeert in de ontwikkeling van mensen? Dan is de functie van Storingsmonteur in 5-ploegen jouw volgende stap

Storingsmonteur – Maarheeze Meer lezen »

Onderhoudsmonteur 5 ploegendienst – Helmond

Introductie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als onderhoudsmonteur in een 5 ploegendienst? Stop dan met zoeken, want dit is je kans! Als monteur kom je te werken bij een internationale speler op het gebied van verpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Het ene moment ben je op de vloer aan het werk om storingen te verhelpen, waarna je het andere moment in de werkplaats bezig met revisie werkzaamheden. Geen enkele dag is het zelfde en laat je mee nemen in de dagdagelijkse taken op de werkvloer. Benieuwd naar de werkzaamheden? Lees dan snel verder!

Onderhoudsmonteur 5 ploegendienst – Helmond Meer lezen »

Onderhoudsmonteur/storingsmonteur dagdienst – Uden

Introductie

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als onderhoudsmonteur/storingsmonteur in dagdienst? Heb jij kennis en ervaring van zowel mechanische als elektrische werkzaamheden? Dan ben jij diegene waarna wij op zoek zijn! Als onderhoudsmonteur ga je aan de slag binnen de chemische industrie die producten produceert voor onder andere de automotive. Ben jij nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Onderhoudsmonteur/storingsmonteur dagdienst – Uden Meer lezen »

Scroll naar boven