Onderhoudsmonteur

Onderhoudsmonteur/storingsmonteur dagdienst – Uden

Introductie

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als onderhoudsmonteur/storingsmonteur in dagdienst? Heb jij kennis en ervaring van zowel mechanische als elektrische werkzaamheden? Dan ben jij diegene waarna wij op zoek zijn! Als onderhoudsmonteur ga je aan de slag binnen de chemische industrie die producten produceert voor onder andere de automotive. Ben jij nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Onderhoudsmonteur/storingsmonteur dagdienst – Uden Meer lezen »

Monteur dagdienst – Oirschot

Introductie

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging als monteur en wil jij aan de slag in dagdienst? Je komt te werken bij een van de grootste regionale leveranciers van mengvoer voor de vee-industrie. Een dynamische omgeving, waar persoonlijke ontwikkeling en veiligheid hoog in het vaandel staat. Het ene moment ben je bezig met complexe storingen in het proces, het andere moment ben je bezig in de werkplaats met het reviseren van diverse onderdelen van de lijn/machine. Ben je benieuwd of je in het plaatje past? Lees dan snel verder!

Monteur dagdienst – Oirschot Meer lezen »

Monteur – Helmond

Introductie

Wil jij aan de slag gaan als monteur bij een toonaangegevende producent op het gebied van verpakkingsoplossingen? Dan is dit de kans! Je komt te werken in een dynamische omgeving waarbij geen enkele dag hetzelfde zal zijn. Jij houdt je bezig met het verrichten van revisie werkzaamheden, het ondersteunen van operators bij complexe storingen en het preventief onderhoud aan verschillende lijnen en machines. Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan gauw verder om er achter te komen of jij in het plaatje past!

Monteur – Helmond Meer lezen »

Monteur – Erp

Introductie

Alle beestjes moeten eten. En daar zorg jij voor. Doordat jij alle machines laat draaien krijgen de koeien, varkens en geiten hun voer in de beste vorm. Jij en je kennis worden erg gewaardeerd binnen dit moderne familiebedrijf waar de mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen de boventoon voeren. 

Monteur – Erp Meer lezen »

Scroll naar boven