Onderhoudsmonteur

Monteur – Helmond

Introductie

Wil jij aan de slag gaan als monteur bij een toonaangegevende producent op het gebied van verpakkingsoplossingen? Dan is dit de kans! Je komt te werken in een dynamische omgeving waarbij geen enkele dag hetzelfde zal zijn. Jij houdt je bezig met het verrichten van revisie werkzaamheden, het ondersteunen van operators bij complexe storingen en het preventief onderhoud aan verschillende lijnen en machines. Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan gauw verder en solliciteer direct!

Monteur – Helmond Meer lezen »

Onderhoudsmonteur/storingsmonteur dagdienst – Uden

Introductie

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als onderhoudsmonteur/storingsmonteur in dagdienst? Heb jij kennis en ervaring van zowel mechanische als elektrische werkzaamheden? Dan ben jij diegene waarna wij op zoek zijn! Als onderhoudsmonteur ga je aan de slag binnen de chemische industrie die producten produceert voor onder andere de automotive. Ben jij nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Onderhoudsmonteur/storingsmonteur dagdienst – Uden Meer lezen »

Monteur dagdienst – Oirschot

Introductie

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging als monteur en wil jij aan de slag in dagdienst? Je komt te werken bij een van de grootste regionale leveranciers van mengvoer voor de vee-industrie. Een dynamische omgeving, waar persoonlijke ontwikkeling en veiligheid hoog in het vaandel staat. Het ene moment ben je bezig met complexe storingen in het proces, het andere moment ben je bezig in de werkplaats met het reviseren van diverse onderdelen van de lijn/machine. Ben je benieuwd of je in het plaatje past? Lees dan snel verder!

Monteur dagdienst – Oirschot Meer lezen »

Monteur 2 ploegendienst – Eindhoven

Introductie

Ben jij als monteur sterk mechanisch onderlegd, maar zit je niet meer op je plek bij je huidige werkgever? Dan is dit de kans om aan de slag te gaan als monteur in een 2 ploegendienst. Je komt te werken bij een toonaangevende speler en bent verantwoordelijk voor een optimaal verloop van het productieproces. Samen met jouw collega’s draag je zorg voor preventief en correctief onderhoud aan de machines. Enthousiast? Kijk snel hieronder, waarna we op zoek zijn!

Monteur 2 ploegendienst – Eindhoven Meer lezen »

Monteur – Tegelen

Introductie

Ben jij klaar voor een nieuwe stap als monteur en ben jij sterk mechanisch onderlegd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als monteur kom je te werken bij een fabrikant op het gebied van dakpannen en toebehoren. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor een ongestoord productieproces en lost adhoc zaken op. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel waarna wij op zoek zijn!

Monteur – Tegelen Meer lezen »

Scroll naar boven