Storingsmonteur

Onderhoudsmonteur 5 ploegendienst – Helmond

Introductie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als onderhoudsmonteur in een 5 ploegendienst? Stop dan met zoeken, want dit is je kans! Als monteur kom je te werken bij een internationale speler op het gebied van verpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Het ene moment ben je op de vloer aan het werk om storingen te verhelpen, waarna je het andere moment in de werkplaats bezig met revisie werkzaamheden. Geen enkele dag is het zelfde en laat je mee nemen in de dagdagelijkse taken op de werkvloer. Benieuwd naar de werkzaamheden? Lees dan snel verder!

Onderhoudsmonteur 5 ploegendienst – Helmond Meer lezen »

Monteur 5 ploegendienst – Hoensbroek

Introductie

Ben jij een expert op het gebied van zowel mechanische als elektrische storingen, maar sta je stil bij je huidige werkgever? Dan is dit mogelijk de uitgelezen kans om een overstap te maken! Als monteur kom je te werken in een 5 ploegendienst, waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en houdt jij je bezig met de nieuwste productie technologieën. Jouw verantwoordelijkheden zijn het continu blijven ontwikkelen van het proces, zorgdragen voor een optimaal verloop, verrichten van onderhoudswerkzaamheden en tevens het ondersteunen van de operator bij complexe storingen. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Kom er dan snel achter of jij in het plaatje past

Monteur 5 ploegendienst – Hoensbroek Meer lezen »

Onderhoudsmonteur/storingsmonteur 5 ploegenrooster – Uden

Introductie

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als onderhoudsmonteur in dagdienst? Heb jij kennis en ervaring van zowel mechanische als elektrische werkzaamheden? Dan ben jij diegene waarna wij op zoek zijn! Als onderhoudsmonteur ga je aan de slag binnen de chemische industrie die producten produceert voor onder andere de automotive. Ben jij nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Onderhoudsmonteur/storingsmonteur 5 ploegenrooster – Uden Meer lezen »

Scroll naar boven