Operator

Operator – Cuijk

Introductie

Op zoek naar een nieuwe baan als Operator 5 ploegendienst en hou jij van afwisseling in je werkzaamheden en een goed salaris? Beheers je het proces van a tot z en ben je daarnaast scherp op kwaliteit door verschillende testen uit te voeren. Lijkt dit je wat?! Lees dan snel verder en kom er achter of jij in het plaatje past!

Operator – Cuijk Meer lezen »

CNC-Operator (Draaier) – Boxtel

Introductie

Als CNC Draaier ga je onderdelen voor hydrauliche cilinders draaien aan de hand van technische tekeningen. Je bent werkzaam met diverse machines, dit maakt je flexibel inzetbaat en geeft veel variatie aan de functie. Jouw verantwoordelijkheid is het eerstelijns onderhoud aan de machines. In de rol van CNC Draaier neem je deel aan het team- en proocesverbeteringsovelreg. 

CNC-Operator (Draaier) – Boxtel Meer lezen »

Operator 2 ploegen – Hapert

Introductie

Ben jij de persoon die bruist van energie zodra de chemie begint te stromen? Als Operator sta je elke dag in het hart van ons productieproces, waar je je vaardigheden inzet voor een mix van mengtechnieken en afvulmethodes. Samen met een dynamisch team van collega’s vorm jij de motor achter de topkwaliteit van onze producten en daar zijn we trots op!

Operator 2 ploegen – Hapert Meer lezen »

Operator – Helmond

Introductie

Als operator ben jij de specialist op het gebied van karton. Jij pakt een verpakking uit de schap van de supermarkt en ziet in één oogopslag hoe deze verpakking nog beter en sneller gemaakt kan worden. Jij bent eigenaar van jouw machine en wilt het beste eindproduct maken. Klinkt het je interessant en wil je meer weten over de vacature , lees dan snel verder en solliciteer direct!

Operator – Helmond Meer lezen »

Proces operator – Rijen

Introductie

Op zoek naar een nieuwe baan als Operator 4 ploegendienst en hou jij van afwisseling in je werkzaamheden en een goed salaris? Als operator kom je te werken bij een van de toonaangevende bedrijven van Nederland. Beheers je het proces van a tot z en ben je daarnaast scherp op kwaliteit door verschillende controles uit te voeren. Ben jij de gene die de storing ontdekt en dan zelfsatandig actie onderneemt. Lijkt dit je wat?! Lees dan snel verder en kom er achter of jij in het plaatje past!

Proces operator – Rijen Meer lezen »

Operator bereiding 3 ploegen – Breda

Introductie

Op zoek naar een nieuwe baan als Operator bereiding 3 ploegendienst en hou jij van afwisseling in je werkzaamheden en een goed salaris? Als operator kom je te werken bij een van de toonaangevende bedrijven van Nederland. Sta je voor kwaliteit, veiligheid en productiviteit. Beheer je het proces van a tot z en ben je daarnaast scherp op kwaliteit door verschillende controles uit te voeren. Lijkt dit je wat?! Lees dan snel verder en kom er achter of jij in het plaatje past!

Operator bereiding 3 ploegen – Breda Meer lezen »

Scroll naar boven