Operator

Operator – Venlo

Introductie

Word jij enthousiast van technische uitdagingen en ben je op zoek naar een dynamische functie als operator binnen een toonaangevend internationaal high-tech bedrijf? Bij ons kun je rekenen op een aantrekkelijk salaris, boeiend werk en gegarandeerde stabiliteit in je loopbaan. Lees dan snel verder!

Operator – Venlo Meer lezen »

Operator – Venlo

Introductie

Ben je handig met techniek en op zoek naar een spannende kans bij een topbedrijf in draad en kabel? Dit is je uitgelezen kans om te groeien als operator en wie weet, zelfs een vast contract te scoren! Kom erbij en ontdek hoe jouw skills het verschil kunnen maken in onze hands on werkomgeving!


Operator – Venlo Meer lezen »

Operator – Helmond

Introductie

Ben je klaar voor een nieuwe stap als operator en wil jij jezelf verder ontwikkelen op mechanisch vlak? Je komt te werken als operator. Je bent verantwoordelijk voor de productie van golfkarton en de verpakkingen. Zelf los je storingen op, wisselt stansen en zorgt voor een optimaal verloop van het proces. Lijkt dit je wat? Kom erachter of jij in het plaatje past!

Operator – Helmond Meer lezen »

Operator 5 ploegendienst – Eindhoven

Introductie

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als operator en wil jij aan de slag gaan in een 5 ploegendienst waarbij je direct een jaar contract krijgt? Jij komt te werken bij een opdrachtgever in Eindhoven die glasvezel produceert. Als operator ben je verantwoordelijk voor verschillende machines. Heb je interesse? Lees snel verder en kom er achter of je in ons plaatje past!

Operator 5 ploegendienst – Eindhoven Meer lezen »

Operator – Weert

Introductie

Toe aan een nieuwe uitdaging als operator, waarbij je de volledige verantwoordelijkheid hebt over het productieproces? Je komt te werken bij een toonaangevende producent voor de feedindustrie. Het is aan jou de taak om het proces optimaal te beheersen, storingen te verhelpen en lichte onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan de machine. Wil je meer weten over de functie en eisen? Lees dan snel verder

Operator – Weert Meer lezen »

Procesoperator 5 ploegendienst – Odiliapeel

Introductie

Toe aan een nieuwe uitdaging als operator en wil jij graag aan de slag gaan in een 5 ploegendienst? Dan is dit de kans! Als operator kom je te werken bij een toonaangevende producent van aardappelproducten. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van machines, verhelpen van storingen en het uitvoeren van kwaliteitscontroles in een 5 ploegendienst. Ben jij benieuwd of je in het plaatje past? Lees dan snel verder!

Procesoperator 5 ploegendienst – Odiliapeel Meer lezen »

Operator – Eindhoven

Introductie

Ben jij technisch onderlegd en wil je bijdragen aan de productie van hoogwaardige producten binnen de grafische industrie? Je komt als operator te werken bij een wereldwijde speler op het gebied van printing en bedrukking. Jouw taken bestaan uit het bedienen van diverse machines, kwaliteitscontroles verrichten, oplossen van storingen en lichte onderhoudswerkzaamheden aan de lijn. Oog voor detail en kwaliteit is van belang, omdat je met hoogwaardige producten te maken hebt. Raak jij hier enthousiast van? Solliciteer dan direct via de button!

Operator – Eindhoven Meer lezen »

Scroll naar boven