Sinds december 2021 werken zowel Joop als Kaylian Meulendijks bij DBS professionals.

Joop (57) heeft jarenlang ervaring als operator. Via connecties binnen de familie is hij bij DBS professionals terecht gekomen.

Kaylian (23) heeft meerdere jaren ervaring als operator. Via zijn vader Joop is hij bij DBS professionals terecht gekomen.

 

Waarom heb je voor DBS professionals gekozen?

Joop: “Nadat ik bij mijn vorige baan boventallig verklaard was, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Via contacten van mijn zus ben ik bij DBS professionals terecht gekomen. Ik ben met ze in contact gegaan en heb het gehele proces als erg prettig ervaren. Ze hebben goed naar mijn wensen geluisterd dat ik een vaste werkplek zoek waar ik de komende 10 jaar mijn kennis en vaardigheden toe kan passen. Sinds Juli 2021 ben ik gestart als operator bij Berkvens deursystemen in Someren.”

Kaylian: “Ik ben door mijn vader aangedragen bij DBS professionals. Eerder heb ik voor een uitzendbureau gewerkt, hier kon ik mij niet verder ontwikkelen en miste ik de zekerheid. Nu heb ik een jaarcontract bij DBS professionals waar ik werkzaam ben als operator in 3-ploegen bij Smurfit Kappa. Binnen Smurfit Kappa ga ik mijzelf verder ontwikkelen tot allround operator.”

 

Hoe omschrijf je DBS Professionals?

“DBS professionals is enorm meedenkend, een vernieuwend bedrijf die echt kijkt naar de mens zelf. Ze maken waar wat ze beloven.”

 

Wil jij ook eens de mogelijkheden in de techniek bespreken, dan komen we graag met je in contact.