Sinds 8 maanden in Heico van Rixel bij DBS professionals werkzaam. Onze collega Pepijn is met hem in gesprek gegaan en gevraagd wat de reden is waarom hij met veel plezier bij DBS professionals werkt.

 

Hoe ben je bij DBS Professionals terecht gekomen?

Na een dienstverband van 22 jaar bij Berkvens Deursystemen was het voor Heico tijd om zichzelf buiten de organisatie verder te ontwikkelen. Zodoende is Heico bij Nedschroef begonnen. Door leveringsproblemen van onderdelen kon Heico zijn werk daar niet goed uitvoeren. Hierdoor miste hij de uitdaging in het werk.

Na een oproep op LinkedIn is Heico met Sven in contact gekomen. Hij is in die periode bij meerdere detacheringsbedrijven geweest alleen zijn gevoel bij DBS professionals was het beste.

 

Hoe omschrijf je DBS professionals?

DBS professionals is een frisse maar bovenal transparante organisatie die echt doen wat ze zeggen. In mijn kennismakingsgesprek heb ik aangegeven dat ik een technische achtergrond heb (MTS Elektronica), maar mezelf graag verder wil specialiseren in het operatorschap. Samen met DBS ben ik aan het kijken naar mogelijkheden om mezelf op theoretisch vlak verder te ontwikkelen om dit weer in de praktijk toe te passen.

 

Waar werk je nu via DBS professionals?

Momenteel werkt Heico via DBS professionals bij Canon Production Printing in Venlo. Hier werkt Heico op de siliconen afdeling als operator en heeft het hier erg goed naar zijn zin. Hij werkt in 3-ploegen in een fijn team. Heico geeft aan dat het een prettige werksfeer is waar iedereen zelfstandig te werk kan gaan.

Heico krijgt de waardering vanuit Canon voor zijn werk en krijgt dit ook regelmatig van zijn collega’s te horen.